Melko suoraa

keskiviikkona, toukokuuta 18, 2016

Uskotteko, jos kerron, että olen ollut tosi kiltisti enkä ole ostellut käytännössä mitään kynsiaiheisia juttuja melkein koko keväänä? Tammikuussa (muistaakseni) taisin tehdä yhden tilauksen Cesarsille, mutta sen lisäksi en ole ostanut tänä vuonna mitään muuta kynsiin liittyvää kuin kynsilakanpoistoainetta! Tämä tuli mieleeni siksi, että tuota yhtä ainoaa tilausta tehdessäni olisin halunnut tilata Picture Polishin kirkkaan stamperin, mutta se oli harmillisesti juuri silloin loppu. Sitä taisi tulla valikoimiin heti seuraavalla viikolla, mutta enpä ole saanut vieläkään aikaiseksi tehdä tilausta...


Ja miksi mieleeni tuli tuo Picture Polishin stamperi? No siksi, että näiden kynsien tekemistä odottelin siihen asti, että saisin sen stamperin, mutta jahkailustani kyllästyneenä päätin tehdä ne ihan vanhojen stamperien voimin... Olen tehnyt kerran aikaisemmin ruutukynnet tällä samalla MoYou Londonin Hipster-sarjan laatalla (nro 05) - ja hups ja kappas vaan käyttänyt näköjään tätä tismalleen samaa kuviotakin - ja silloin ongelmana olivat vähän vinksalleen menevät viivat. Suorat viivat eivät ole koskaan oikein hyvin onnistuneet omissa leimailukokeiluissani. Ajattelin, että kirkkaalla stamperilla olisin ainakin teoriassa voinut onnistua leimailussa paremmin, mutta en tosiaan sitten jaksanut sitä odottaa, kun ruutuinspiraatio iski. Ja kuinkas sitten kävikään...? 


No, melko hyvin! Eiväthän ne nyt niiiiin täydellisen suorat ole, mutta aika kelvolliset kuitenkin. Ja tuskin se kirkas stamperi niitä viivoja olisi suoristanut - ehkä vain helpottanut kohdistusta. Mutta täytyy sitäkin kyllä tähän laattaan kokeilla, kunhan sen joskus tässä elämässä ehdin tilata! 

Näissä kynsissä pohjalla on ei-niin-yllättävästi jälleen mintunvihreä lakka, joka oli tällä kertaa Kikon 389 Mint Milk. Leimaamisessa käytin Dashican mustaa. Omasta pullostani on muuten aina puuttunut etiketti jostain syystä... Yritin myös väritellä raitoja Dance Legendin Sisleyllä, mutta valitettavasti lopputulos ei oikein erotu kuvista. Livenä tummemmat raidat olivat aika selvästikin havaittavissa, mutta kuviin se ei tallentunut. En edes itse pysty enää tarkalleen erottamaan, missä raidoissa tummempaa väriä oli. Muistaakseni sitä oli kussakin reunassa ja yhdessä poikkiviivassa, mutta vähän arvailuksi menee...


Miltäs tällaiset ruudut näyttivät omaan silmään? 

Kynsilläni / on my nails: 

Kiko - 389 Mint Milk
Dashica - Black (stamping polish)
Dance Legend - Top Aquarelle Sisley

---

I only now realised that I have made another manicure using the same exact pattern from MoYou London Hipster Collection nr 05 plate than in this previous manicure. Even the colours are sort of similar. Well, why fix it if it ain't broken? This time I used Kiko Mint Milk as my base. I tried to colour some of the stripes with Dance Legend Sisley, but the result is barely visible in the pictures. It was nice in real life, though!

7 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands