Flirttaileva Suzi

tiistaina, toukokuuta 17, 2016

Jotkut väriyhdistelmät vain ovat helpompia kuin toiset, ja niin sitä tulee aina itsekin palattua tiettyihin tuttuihin väripareihin. Yksi omia luottoparejani on pinkin ja hopean yhdistelmä. Kyllähän pinkille monta muutakin kaveria löytyisi, mutta syystä tai toisesta hopea vie usein pisimmän korren! Blogissakin tämä yhdistelmä on esiintynyt ainakin näissä, näissä ja näissä kynsissä.


Yhdistin näissä kynsissä yhden suosikkipinkkini OPIn Suzi Has A Swede Toothin (olisiko se jopa paras pinkki koko kokoelmastani?) niin ikään valloittavaan fuksiaan, Picture Polishin Flirtiin. Yhdistelmä oli ihan mainio, vaikka näillä koristeluilla lakkojen väliset sävyerot jäivät tosielämässä aika näkymättömiin. Flirtiä on siis keskisormessa ja nimettömässä.Kynsistä ei kuitenkaan tullut uusia lemppareitani, koska Bluesean hopeiset pilkkudecalit menivät taas ärsyttävästi ryttyyn päällyslakan myötä. Ne eivät myöskään kunnolla tarranneet kiinni ilman päällyslakkaa. Eipä tuo yhdistelmällään toisaalta niin kovin ihmeellinen ollut, joten ei harmittanut ihan niin paljon. 

En kyllä enää osta Bluesealta tämän tyylisiä siirtokuvia, kun johan se on todettu, etteivät ne minulla toimi. Bluesean kukkadecaleiden voittaneita ei toisaalta ole, joten niitä löytyy varmasti jatkossakin aina varastosta!Mikä on oma suosikkipinkkisi?

Kynsilläni / on my nails:

OPI - Suzi Has A Swede Tooth
Picture Polish - Flirt
Water decals from Bluesea

---
Some colours just are made for each other. One of my favorite combinations is pink and silver - I just keep going back to it! You can see previous manicures with pink and silver here, here and here. My favorite pink is probably OPI Suzi Has A Swede Tooth but Picture Polish Flirt is very cute as well (although it's more fuchsia than pink). Which is your favorite pink? 

4 kommenttia

  1. Mullakin on tämmöset Bluesean decalit temppuilleet, mutta kukkadecalit taas toimii hyvin :) kauniit värivalinnat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nämä hopeiset eivät vaan selvästikään oikein toimi. Pitää muistaa jatkossakin ja pitäytyä niissä hyvin toimivissa kukkadecaleissa! Kiitos Taina :)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands