Kevään orkideat

tiistaina, syyskuuta 27, 2016

Tykkään koristella kynsiä kynsivinyyleillä, koska se on jotenkin melko vaivatonta ja mahdollistaa tietyllä tavalla kynsilakkojen käytön laajemmin kuin leimaaminen. Kaikki lakat kun eivät sovellu leimaamiseen, mutta paljon suurempaa osaa lakoista voi käyttää vinyylien kanssa. Kokeilin kesällä ensimmäistä kertaa RockNailStarin kynsivinyylejä, joita saa Cesars Shopista. Niissä on kivat kuviot ja aika hyvä toimivuus, joskin hiukan ongelmia minulla näidenkin kanssa oli erityisesti falskaamisen suhteen.


Kukkakynsiin valitsin pohjalle Cirquen vaaleansinisen Acid Washin Speckled & Sparkled -kokoelmasta. Jotenkin tällaiset hentoiset hitulalakat vain iskevät minuun, ja niitä onkin tullut hankittua useampia eri sävyissä. Toinen tästä kokoelmasta hankkimani lakka Mint Chip olikin jo blogissa esittelyssä näissä kynsissä. Vaaleanpunainen Astra odottelee vielä kokeiluvuoroaan.


Acid Washille valitsin kaveriksi Picture Polishin viileän Springin. En oikein tiedä, onko tuo Springin sävy välttämättä minulle sopivin, mutta ainakin se sopi kivasti yhteen Acid Washin kanssa. Sopivat kuviot löytyivät RockNailStarin orkideavinyyyleistä. Hassuna sattumana myös näissä kynsissä on glitterit OPIn I Snow You Love Me:sta, samoin kuin edellisissä blogissa julkaisemissani kynsissä. Tosielämässä näiden kynsien välissä oli aika paljon aikaa.


Kynsilläni / on my nails: 

Cirque - Acid Wash
Picture Polish - Spring
OPI - I Snow You Love Me (glitter)
RockNailStar orchid vinyls 


---

A little combination of blue and pink flowers - always works, right?

6 kommenttia

 1. Jotenkin tosi sievät, orkideavinyylit toimii just hyvin tälläisen kahden erityyppisen lakan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Muutenkin vinyyleillä saa kivoja yhdistelmiä silloin kuin mikään leimauslakka ei tunnu sopivalta.

   Poista
 2. Onpa herkän kauniit <3 Todella sievä toteutus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands