Kesä jatkuu

keskiviikkona, elokuuta 24, 2016

Onneksi kesäinen sää palasi vielä ainakin muutamaksi päiväksi, koska minulla on varastossa useampia kesäisiä kynsiä, jotka olisi kiva saada julkaistua blogissa ennen ensilunta. Tällä julkaisutahdilla voi kyllä tehdä tiukkaa! :P Blogi jäi kokonaan lomalle oman kesälomani myötä, ja vaikka palasin viikko sitten töihin, ei blogille vielä ole riittänyt energiaa. Nyt kuitenkin taas pitkästä aikaa edes jotain eloa blogissa! Jatkon suhteen ei parane lupailla mitään, mutta toivottavasti hieman aktiivisempaa otetta kuin heinä-elokuussa sentään.


Essien kesäkokoelma Viva Antigua! on tietysti jo aivan old news, mutta pakko vielä hehkuttaa tätä kokoelman vihreän turkoosia nimikkolakkaa. Ihana! Ostin tämän lisäksi kesäisistä Essieistä Shimmer brights -kokoelmasta oranssin Sexy Plungen, joka onkin päässyt tänä kesänä kynsilleni jo useampaan kertaan. Essie on vanha suosikkimerkkini, joka on viime aikoina harmittavasti vähän jäänyt uusien tulokkaiden (erityisesti Picture Polishin) varjoon aivan suotta. Essien lakat kun ovat pääsääntöisesti todella laadukkaita ja värivalinnat onnistuneita.


Päädyin käyttämään Viva Antiguaa hyvin perinteisessä seilorilakkauksessa. Valkoinen lakka on itseoikeutetusti Essien Blanc, jota pitäisikin hankkia uusi pullo. Raidat ja ankkurin tein kynsivinyyleillä: raidat Mi Vinylseilla ja ankkurin RockNail Starin vinyyleillä. 

Molemmat toimivat kohtuullisen hyvin, mutta täytyy kyllä sanoa, että muutaman kokeilun jälkeen en ole Rock Nail Starin vinyyleistä aivan niin vakuuttunut kuin monet muut. Jotenkin niiden malli on sellainen, etten saa niitä tasaisesti kynnelleni niitä leikkelemättä. Vinyyli meinaa irrota osittain ja päästää lakkaa livahtamaan vääriin paikkoihin. Kuvat ovat kyllä tosi kivoja ja käyttettävyys riittävän hyvä, että käytän niitä varmaankin jatkossakin. 


Kyllä tällaiset aivan perinteiset seilorit ovat niin kivat! Seilorien kanssa vain ei voi mennä metsään - vai mitä mieltä olette?


Kynsilläni / on my nails:

Essie - Viva Antigua!
Essie - Blanc
Nail vinyls from Mi Nails and Rock Nail Star

---

Luckily we still got some summery days left now at the end of the summer since I have sooo many summer manicures left to show you before the autumn! See, I happened to take (again) a little break from the blog and unfortunately I can't really promise that I'll be around much in the future either - we'll see. But here is now a classical sailor manicure featuring Viva Antigua! from Essie's this year's summer collection. It is such a pretty shade, isn't it? And do you agree that you can never go wrong with a sailor style?

17 kommenttia

 1. Sievät on! Seilorikynnet on usein ihan hauskoja, vaikka henkilökohtaisesti en ole tuota teemaa vielä vallan löytänytkään. :)
  Ja Viva Antiqua! näyttää herkullisen shimmeriselle... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Itsekään en kyllä seiloreita tee usein, mutta kovasti niitä aina muilla ihastelen. Viva Antigua! on ihana :)

   Poista
 2. On kyllä nätit eikä liian seilorit! Tykkään, Viva Antiqua näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Se on kyllä tosi onnistunut sävy!

   Poista
 3. Ihana lakkaus! Ja vitsi, että toi Viva antigua houkuttaa mua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! Mä olin siihen niin ihastunut kuvien perusteella, että tilasin sen Cesarsilta netin kautta kaupasta noudettavaksi, vaikka tiesin olevani menossa paikan päälle parin päivän päästä... Pelkäsin, että kynsihullut ostavat tämän ihanuuden loppuun heti! :D

   Poista
 4. Ihanat ihanat! Ja niin kaunis Viva Antiquakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sissi! Taisi olla aika turvallinen resepti tämä... ;)

   Poista
 5. Nämä on niin nätit! Mukavan simppelit, mutta katseen vangitsevat :) ♥

  Ja mä olen lomaillut blogista ja kynsijutuista kesän ajan sen verran rajusti, että hädin tuskin olin kuullut kokoelmasta - swatcheja en ollut tätä ennen nähnyt ollenkaan. Onneksi joku siis vielä näistä kirjoittaa, sillä toihan mun on pakko saada! :o ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena Sofia! Olipas sitten hyödyllistä hehkutella tätä, jos kerran yksi kesän ihanimmista lakoista on päässyt vilahtamaan sulta kokonaan ohi! :)

   Poista
 6. Onpas kivat! Ihana lakka ja koristelu. ♥

  VastaaPoista
 7. Erittäin sievät ja värit on ihanat ja pirteät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sole! Tämä turkoosin/vihreän ja valkoisen yhdistelmä on kyllä tosi raikas :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands